» » Lämpöhoito

Lämpöhoito

posted in: Palvelut | 0

Lämpöhoidon avulla rentoutat lihasjännitykset, nopeutat painon pudotusta ja poistat elimistösi kuona-aineita sekä selluliittia. Se lisää verenkiertoa ja kiihdyttää elimistösi aineenvaihduntaa, helpottaen kehon omia entsyymejä ja hormooneja toimimaan kunnolla. Hoito perustuu infrapunavaloa tuottaviin vartalokääreisiin, lämmittävän ja rentouttavan infrapunavalon tunkeutuessa kudoksiin. Hoitoa suositellaan painon pudotuksen ja selluliitin poiston lisäksi myös nopeuttamaan urheiluvammojen paranemista, lievittämään reumatismin oireita sekä rentouttamaan selän ja niskan lihasjännityksiä.


Lämpöhoidon soveltaminen

 • Vaikutukset: moninkertaistaa aineenvaihdunnan ja entsyymitoiminnot 48 tunnin ajaksi, kuluttaa varastorasvoja ja kiinteyttää sekä silottaa ihoa. Kuluttaa yli 1200 kaloria yhdellä hoitokerralla.
 • Hoitokohteet: raskausarvet, selluliitin poisto, painon pudotus, reumatismin sekä muun nivel- ja lihaskivun lievittäminen, urheiluvammojen paranemisen nopeuttaminen, elimistön aktoivointi ja yleisolon rentoutuminen.
 • Lyhyet hoitosarjat: 3-6 hoitokertaa.
 • Suositeltu hoitosarja: 6-12 (erinomaiset kestävät tulokset).
 • Suositeltu hoitoväli: 2-3 kertaa viikossa, vähintään 48 tuntia hoitokertojen välillä.
 • Hoitokerran kesto: 60 minuuttia.

Infrapunakääreiden vaikutus

Aineenvaihdunta, verenkierto ja iho

Infrapuna nostaa ongelma-alueiden lämpötilaa +42 asteeseen. Infrapuna tunkeutuu noin 2-4 cm syvällä ihoon ja kudokseen. Tämä kiihdyttää verenkiertoa ja lisää aineenvaihduntaa tuntuvasti yli normaalin (n. 60%), vaikuttaen vastaavasti myös rasvan palamiseen. Voimakkaasti kohonnut verenkierto tuo ravinteita ja happea soluille kiinteyttäen ja antaen iholle joustavuutta. Samalla se edistää uuden ja terveen solukon muodostumista. Välittömästi hoidon jälkeen iho tuntuu kiinteältä ja silkinpehmeältä, tasoittaen myös raskaus- ja dieettiarvet.

Aktivointi ja rentoutuminen

Välittömästi ensimmäisen hoidon jälkeen voidaan huomata erilaisia lisääntyviä aktiviteettejä:
vatsantoiminta, verenkierto, lihasten voiman lisääntyminen ja jännitysten poistuminen. Infrapunakääreet aktivoi käyttämättömiä energioita ja lisää immuniteettiä sekä paineensietokykyä.

Miellytävän 50 minuutin infrapunalämmön jälkeen jännitykset katoavat, hermot lepäävät ja yleinen hyvinvoiva olotila lisääntyy. Koko keho rentoutuu ja lihasten kireys sekä selkä-, niska- ja nivelsäryt helpottavat. Nukut myös yösi paremmin. Kontraindikaatiot on reumatismin oireiden lievittämisen yhteydessä otettava huomioon.

Ihanteellinen paino ja selluliitin poisto

Infrapunalämmön vaikutus kohdistuu erityisesti haluttuihin ongelma-alueisiin, niin naisilla kuin miehilläkin. Sen vaikutus lisää huomattavasti ”kylmien” ongelma-alueiden verenkiertoa ja lämpöä. Se kuluttaa ja poistaa varastorasvoja sekä kertyneitä kuona-aineita, vaikuttaen painoa pudottavasti ja elimistöä puhdistavasti.

Käytetystä ravinnosta riippuen, kehoomme kertyy ylimääräinen hormooniannos joka kerryttää selluliittiä. Sitä esiintyy niin sanottuna appelsiini-ihona tai muhkuroina. Infrapunakääreiden käyttöön perustuva lämpöhoito poistaa sellulliittiä ja estää kertymien muodostumista.

Hinnasto

Yksi hoitokerta (60 min)

49€ (59€)

Kavitaatiohoito + lämpöhoito

120€ (409€)

Tarjous voimassa toistaiseksi.

kiinteä naisen vartalo


Mitä hoidon aikana tulee huomioida?

Hoidon jälkeen ei saman vuorokauden aikana tule saunoa tai suorittaa raskaita urheilusuorituksia.

Milloin hoitoa ei suositella?

Koska lämpöhoito laajentaa verisuonia sekä kihdyttää huimasti aineenvaihduntaa, sitä ei suositella mikäli sinulla on jokin seuraavista:

 • Kuukautiset.
 • Vähän aikaa sitten suoritettu leikkaus.
 • Avoimia haavoja.
 • Tulehdus (infektio) tai kuumetauti.
 • Diabetes.